HAOffice - Happy Accounting Office

13.9.2019

Taiteilijagraafikko Lippo asiakkaana

Graafinen palvelu Lippo -

Tilitoimisto HA Officen kotisivujen ulkoasun suunnitteli Lippo, eli Pirjo Lipponen, joka starttasi toiminimensä 2012 heinäkuussa. Lippo pyöritti pitkään mainostoimistoa osakasyrittäjänä. Lipon varsinainen leipälaji on aikakauslehtien visuaalinen ilme ja taitto A:sta Ö:hön.

Kun Lipon päästää irti tekemään mielensä mukaan visuaalista ilmettä, niin siinä monella menee pasmat sekaisin. Nimittäin silloin graafikosta paljastuu taiteilija. ”Taiteilijagraafikot” tekevät uutta, kylmäpäistä, tyylikästä, kaunista, ajatonta ja yksinkertaisesti vain sellaista upeaa jälkeä. Tälle tasolle päästäkseen on hyvä olla kokemusta, monipuolisesti elettyä elämää ja empatiataitoja. Lippo on jo eläkkeellä, mutta koska veri vetää, niin hommat jatkuvat. Joskus päivät ovat edelleen varsin kiireisiä. Ehkä kuitenkin sopivan kiireisiä, koska Lipolla on aina aikaa vastata puhelimeen ja jutella kirjanpitäjänsä kanssa välillä tärkeistäkin asioista.

© 2022 HA Office Oy
Sivuston ulkoasu Lippo & toteutus Nixit Design Oy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram