HAOffice - Happy Accounting Office

13.9.2019

Tilitoimisto HA Officen kotisivujen koodaaja

Jape Sainio / Nixit Design Oy

Jape Sainio aloitti kotisivujen tekemisen jo vuoden 1998 paikkeilla. Yrittäjänä hän aloitti vuonna 2004. Toiminnan kasvaessa Jape perusti Nixit Design Oy:n vuonna 2008. Aika usein yrittäjyys alkaa juuri noin, vaivihkaa ja pikkuhiljaa, kun tuttavat ja ystävät tarvitsevat apua. Kun osaa tehdä jotain hyvin ja pystyy tarjoamaan ratkaisuja muiden ongelmiin, huomaa yllättäen, että päivässä tunnit meinaavat loppua kesken.

Yhtiön nimen alkuosa "Nixit" tuleekin keinojen ja niksien keksimisestä. Keinojen, joilla nettisivut saadaan toimimaan kaikilla selaimilla samalla lailla. Niksien, kuinka visuaalinen idea toteutetaan ja yhdistetään teknisiin ratkaisuihin. "Design" taas viittaa yritysten kotisivujen ulkoasujen
suunnitteluun. Graafinen suunnittelu logoista esitteisiin, myös lehtien ja kirjojen taitto, kuuluu olennaisena osana Nixit Designin palveluihin.

Some, verkkosivujen nopeuden optimointi sekä tekninen että sisällön hakukoneoptimointi (SEO) ovat päivittäistä työtä varsinaisen kotisivujen koodaamisen rinnalla. Japelta saa myös nettisivujen palvelinratkaisut sekä tietoturva- ja ylläpitopalvelut.

Haasteelliset asiakkaat ja ideat innostavat, näin ollen ennalta arvattavia ja tylsiä kotisivuja Jape ei enää osaa tehdä. Japelta saa aina ideoilleen suoran palautteen, välillä "karheitakin" kommentteja, mutta niiden avulla sitten saa toteutettua fantasiansa tänne reaalimaailmaan.

© 2022 HA Office Oy
Sivuston ulkoasu Lippo & toteutus Nixit Design Oy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram